Country

United Kingdom

Town

Edgware, London

Tasks

Rear kitchen extension and full house refurbishment. 

Status
  • Completed
Start

21 June, 2015

End

15 October ,2015

House Extension in Edgware

Space is something that is never enough when you have a growing family. This extension we carried out at a House in Edgware was to convert it from a 3 bed to a 4 bed house. 

From our initial meeting with the client it was clear that they wanted to change the outer and inner appearance of the house to the rear, by installing a new contemporary modern design, whilst keeping the traditional appearance of the property to the front.

This was the image from the rear of property before work started in the Summer  of 2015. 

Internally the new design consisted of a large luxurious open plan kitchen and family room which leads into the fully glazed garden room. Coming to the first floor which now has a large master bedroom and 2 further bedrooms and and family bathroom. The 2nd floor has a large bedroom suite with en-suite bathroom and a dressing area. The 2nd floor also has a Juliet balcony with folding doors allowing the room to be fully open during the summer.